Про проведення громадських слухань щодо проєкту бюджету Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області на 2024 рік

Дата: 24.11.2023 13:14
Кількість переглядів: 73

Фото без описуПро проведення громадських слухань щодо проєкту бюджету Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області на 2024 рік

12 грудня 2023 року відбудуться громадські слухання щодо проєкту бюджету Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області на 2024 рік.

Місце проведення –  актовий зал Давидівської сільської ради (вулиця Незалежності, 1а).

Початок – 11:00 (початок реєстрації учасників – 10:45). При собі обов’язково треба мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу та містить відомості про місце проживання (реєстрації).

У громадських слуханнях беруть участь усі охочі, проте, голосувати можуть тільки ті учасники, які мають право голосу, постійно проживають та зареєстровані на території Давидівської сільської ради , та зареєструвались для участі в громадських слуханнях згідно з вимогами.

Проєкт бюджету можна переглянути на офіційному сайті Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області в розділі «БЮДЖЕТ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь