Щодо створення каталогу проектних ідей

Дата: 14.06.2023 09:11
Кількість переглядів: 183

Висловлюємо Вам свою повагу та шанування. Програма розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії реалізовує проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України».

Головна мета проєкту полягає в посиленні стійкості громад задля підтримки відновлення в регіонах України в умовах війни та багатофакторної кризи шляхом зміцнення потенціалу регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування, а також їхніх партнерів з питань управління кризовим реагуванням та посткризовим відновленням, розширення доступу до публічних послуг і створення нових економічних можливостей для місцевого населення та ВПО.

Задля реалізації ініціатив, для покращення доступу до публічних послуг та можливостей отримання доходу, оголошується збір пропозицій для формування Каталогу проєктних ідей в межах проєкту. Сформований «Каталог проєктних ідей» стане основою для формування портфоліо проєктів, які будуть спрямовані на забезпечення інклюзивного та гендерно-чутливого переходу від ефективного реагування на кризу та надзвичайні ситуації до сталого соціально-економічного відновлення у Вашій територіальній громаді.

Подання пропозицій до каталогу проєктних ідей здійснюється до 30.06.2023 року та у такому порядку:

1) Заповнення “Форми опису пропозицій для Каталогу проєктних ідей” у форматі WORD (посилання для завантаження форми https://docs.google.com/document/d/1H0Bw2uqg18fUMaTxBfpWenQfD86BpSiz/editamp%3Bouid=111036346567940930613&%3Brtpof=true&%3Bsd=true).

2) На основі “Форми опису пропозиції для Каталогу проєктних ідей” заповніть онлайн-форму за посиланням - https://forms.gle/RZSaajC29Nuu4Na37

3) Завантажте “Форму опису пропозиції для Каталогу проєктних ідей” у форматі WORD до п.24. онлайн форми. Детальна інформація за посиланням: https://loda.gov.ua/news/68241

Напрямки проєктних ідей для формування Каталогу:

 місцевий економічний розвиток;

 освітні послуги;

 медичні послуги;

 соціальні послуги;

 адміністративні послуги / цифровізація;

 цивільний захист та безпека життєдіяльності;

 екологія, управління відходами;

 інше.

Враховуючи вищезазначене, з метою покращення доступу до електронних та публічних послуг, забезпеченню ефективного управління кризовими ситуаціями, просимо Вас посприяти у процесі створення каталогу проєктних ідей, зокрема:

● взяти участь у поданні проектних ідей;

● повідомити громадські організації, комунальні підприємства, які знаходяться на території Вашої громади, про можливість подання заявок;

● розмістити на вебсайтах, доступних інформаційних платформах та соціальних мережах вищезгадані інформаційні матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь