Оголошення щодо проведення громадських слухань з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

Дата: 15.05.2023 09:18
Кількість переглядів: 70

Оголошення

щодо проведення громадських слухань з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

Назва: співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту «До розвитку територіальних громад разом»

Період проведення громадських слухань: з 15 травня 2023 року по 16 червня 2023 року.

Підстава для проведення громадських слухань з обговорення пропозицій: рішення Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області № 3-20/2023 від 11.05.2023 «Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад»

Нормативний документ, що регулює проведення громадських слухань: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про співробітництво територіальних громад»

Інформацію про місце і строки ознайомлення з документацією: З матеріалами проєкту «До розвитку територіальних громад разом» у паперовому вигляді можна ознайомитися у секретаря ради Сухарини Андрія Теодоровича (каб.№23)Строки ознайомлення - протягом періоду проведення громадських слухань, в робочі дні з 9-00 год. до 16-00 год..

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: пропозиції та зауваження подавати на адресу Давидівської сільської ради з 16 травня 2023 року по 15 червня 2023 року. Пропозиції  подані особами  після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства.

Пропозиції до проекту  мають право подавати:

повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території Давидівської територіальної громади;

юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території Давидівської територіальної громади;

власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території Давидівської територіальної громади;

представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 Дата проведення громадських слухань:  громадські слухання з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері: екології, інфраструктури, освіти, культури, спорту; у формі реалізації спільних проектів, що передбачає координацію діяльності суб’єктів співробітництва та акумулювання ними на визначений період ресурсів з метою спільного здійснення відповідних заходів, (далі- пропозиція) щодо її відповідності потребам територіальної громади відбудуться 16 червня 2023 року о 15.00 год. в конференц залі народного дому села Давидів за адресою вул. Незалежності,1А , в с. Давидів.

Відповідальний за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу містобудування, архітектури та планування території Середа Олег Миронович, тел.:(032) 227-75-47.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь