Оголошення про проведення конкурсів по визначенню виконавця послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів (крім токсичних і особливо небезпечних) з території Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області області.

Дата: 05.05.2023 12:41
Кількість переглядів: 129

Оголошення про проведення конкурсів

по визначенню виконавця послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів (крім токсичних і особливо небезпечних) з території Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області області.

 

  1. Організатор конкурсів

Виконавчий комітет Давидівської сільської ради: 81151, Львівська обл., Львівський р-н., с.Давидів, вул. Незалежності, 1А  

 

  1. Підстава для проведення конкурсу

Рішення виконавчого комітету Давидівської сільської ради від 03 травня 2023 року № 89 " Про проведення конкурсів по визначенню виконавця послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів (крім токсичних і особливо небезпечних) з території сіл Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області.

 

  1. Особи, в яких можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів  Кухарський Ігор Ярославович – начальник відділу екології, благоустрою та ЖКГ, тел 0965418233

 

  1. Місце, час проведення конкурсів

Місце: 81151, Львівська обл., Львівський р-н., с. Давидів, вул. Незалежності, , відділ екології, благоустрою та житлово-комунального господарства.

Дата та час: 07 червня 2023 року, 12 год. 00 хв..

 

  1. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу
    1.  Реєстрація учасників конкурсу в єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.
    2.  Наявність матеріально – технічної бази:
  • Наявність достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення ТПВ, які б відповідали екологічному рівню – ЄВРО 4;
  • Можливість забезпечення умов щодо належної експлуатації та дотримання належного санітарно – технічного стану Т.З. для вивезення ТПВ;
  • Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості, достатній для надання послуг з вивезення ТПВ відповідно до вимог нормативних документів;
    1.  Відсутність заборгованості по сплаті податків, зборів та обов’язкових платежів передбачених чинним законодавством України.
    2.  Подання комерційної пропозиції із зазначенням вартості надання послуг в гривнях за одну тонну для кожної категорії споживачів (населення, бюджетні установи, інші споживачі), із виокремленням вартості наданих послуг з вивезення ТПВ, утримання контейнерної тари, вартості послуг які надаються третіми особами та є складовими тарифу (вартість захоронення ТПВ).
    3.  Забезпечення роздільного збору ТПВ.

 

  1. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

 

Конкурсні пропозиції подаються особисто або поштою. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Місце подання конкурсних пропозицій -  81151, Львівська обл., Львівський р-н., с. Давидів, вул. Незалежності, 1А, відділ екології, благоустрою та житлово-комунального господарства.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 9 години 30 хвилин 07 червня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь