ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ UA-2022-10-31-005251-a:

Дата: 04.11.2022 10:49
Кількість переглядів: 194

 

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Предмет закупівлі: «Утримання в належному стані мережі водовідведення (поточний ремонт системи водовідведення) вул. Незалежності в с. Будьків Львівської області» (ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи) (ідентифікатор закупівлі в електронній системі закупівель UA-2022-10-31-005251-a)

 

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням сесії Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області «Про бюджет Давидівської сільської ради на 2022 рік» №17-11/2021 від 08.12.2021 р.. Окрім цього, розпорядженням сільського голови Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області №101/1 від 16.09.2022 р. затверджено зведений кошторис розрахунку вартості об’єкта - «Утримання в належному стані мережі водовідведення (поточний ремонт системи водовідведення) вул. Незалежності в с. Будьків Львівської області».

 

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Необхідність в проведенні поточного ремонту системи водовідведення вул. Незалежності в с. Будьків виникла у зв’язку з її незадовільним станом. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Утримання в належному стані мережі водовідведення (поточний ремонт системи водовідведення) вул. Незалежності в с. Будьків Львівської області» та зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта - «Утримання в належному стані мережі водовідведення (поточний ремонт системи водовідведення) вул. Незалежності в с. Будьків Львівської області».

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі сформовані відповідно до Порядку проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23.09.2003 № 154 (із змінами), та інших встановлених нормативних актів діючого законодавства України.

 

3. Обґрунтування очікуваної вартості:

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта - «Утримання в належному стані мережі водовідведення (поточний ремонт системи водовідведення) вул. Незалежності в с. Будьків Львівської області», визначеного з урахуванням чинних кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва». При визначенні очікуваної вартості використовується зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта. Відповідно очікувана вартість предмета закупівлі: «Утримання в належному стані мережі водовідведення (поточний ремонт системи водовідведення) вул. Незалежності в с. Будьків Львівської області» становить 376 361,00 грн з ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь