ІШЕННЯ ради оборони Львівської області від 20 жовтня 2022 року №15

Дата: 24.10.2022 16:30
Кількість переглядів: 76

РІШЕННЯ

ради оборони Львівської області

від 20 жовтня 2022 року №15

 

Про здійснення заходів

правового режиму воєнного стану

 

Відповідно до указів Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 12 серпня 2022 року №573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2007 року №507, з метою забезпечення відновлення та підтримки роботи енергосистеми області в умовах воєнного стану за результатами проведеного засідання (протокол від 20 жовтня 2022 року №8) рада оборони області

ВИРІШИЛА:

1. Суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території області, протягом дії правового режиму воєнного стану, починаючи з 21 жовтня 2022 року з 18:00 год:

1.1. Вжити всіх можливих заходів для зменшення енергоспоживання шляхом економного та раціонального використання електроенергії, в тому числі перехід на роботу в нічний час.

1.2. Заборонити на території області використання:

- всіх видів зовнішнього освітлення, крім освітлення вулично-дорожньої мережі та  об’єктів критичної інфраструктури, на час дії комендантської години;

- освітлення зовнішньої реклами, розміщеної на фасадах будинків та споруд, спеціальних конструкцій, тощо після завершення робочого часу суб’єктів господарювання, незалежно від організаційно-правової форми.

2. Начальникам районних військових адміністрацій, головами міських, селищних, сільських рад територіальних громад забезпечити виконання пункту 1 цього рішення.

3. Головному управлінню національної поліції у Львівській області, Управлінню патрульної поліції у Львівській області здійснювати контроль за дотриманням вимог цього рішення суб’єктами господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території області.

 

Голова ради оборони області                                                      М. КОЗИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь