ЯК ПЕНСІОНЕРАМ ОТРИМАТИ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ВІД ООН  

Дата: 26.07.2022 09:59
Кількість переглядів: 1227

ЯК ПЕНСІОНЕРАМ ОТРИМАТИ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ВІД ООН

 

В Україні пенсіонери можуть одержати додаткову грошову допомогу від ООН. Йдеться про тих людей, які не мають статусу внутрішньо переміщених осіб.

Оформити заявку на фінансову допомогу від міжнародної організації пенсіонери можуть самостійно онлайн. Для цього потрібно зайти на платформу єДопомога. Там потрібно натиснути "Виплати від міжнародних організацій", а потім "Заповнити заявку на допомогу". Звертаємо увагу, що у заявці просять вказати реквізити рахунку у форматі IBAN.

Посилання на платформу для заповнення заявки

https://aid.edopomoga.gov.ua/app#social_status

Протягом трьох місяців пенсіонери, заявку яких прийняли в ООН, отримуватимуть допомогу у розмірі 2 220 гривень. Тобто всього за три місяці людина отримає 6 660 гривень. Гроші приходять на рахунок, реквізити якого ви вкажете у заявці.

Мінсоцполітики проводить верифікацію даних заявника, використовуючи наявні державні інформаційні реєстри та бази даних, що дозволяє отримувати перевірену інформацію про особу.

Рішення щодо надання допомоги відповідній категорії населення та сум виплат приймають міжнародні організації. Пріоритетними є найнезахищені верстви населення, що мають соціальні статуси такі як: особа з інвалідністю, пенсіонер, одинока мати або батько, багатодітна сім’я, отримувач допомоги малозабезпеченим сім’ям зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь