Пошук

В Пустомитівській ДПІ проведено тренінг щодо новацій податкового законодавства у 2022 році

Дата: 22.02.2022 16:49
Кількість переглядів: 234

Днями, в ході проведення зустрічі з відвідувачами ЦОП Пустомитівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області, завідувач сектору з надання адміністративних та інших послуг Пустомитівської ДПІ Андрій Костишин ознайомив присутніх з новаціями податкового законодавства у 2022 році, зокрема і щодо застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку 2-4 груп. 

Податківець зазначив, що платники на власний розсуд можуть обрати який РРО використовувати у своїй діяльності – класичний чи новітній. При цьому, ознайомив учасників заходу про переваги застосування саме новітніх касових апаратів.

Крім того, Андрій Костишин розповів присутнім про основні норми Закону України від 15.06.2021 р. №1539-ІХ щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

Насамкінець присутнім повідомили, що стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2021 році та детально розповів, які категорії фізичних осіб, відповідно до чинного податкового законодавства, зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь