Пошук

Зустріч з головами територіальних громад у Пустомитівській ДПІ

Дата: 16.02.2022 15:02
Кількість переглядів: 212

  Пустомитівська  державна  податкова інспекція продовжує налагоджувати  тісну співпрацю з об’єднаними територіальними громадами.
Так, нещодавно в приміщенні Пустомитівської ДПІ начальником інспекції Романом Сасом було проведено ряд зустрічей з головами територіальних громад району щодо актуальних питань оподаткування.
Обговорювались питання проведення деклараційної к
ампанії-2022, кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, новацій у застосуванні РРО/ПРРО. Було звернуто увагу на необхідність проведення спільних заходів по широкому залученню громадян для декларування доходів, та інформування суб’єктів господарювання щодо обов’язку застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку другої-четвертої груп з 1 січня 2022 року.
Під час зустрічі звернули увагу на алгоритми декларування, строки подання декларації про майновий стан і доходи, граничні терміни сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору.
Ще однією темою зустрічі стало інформування щодо новацій, які запроваджуються з введенням в дію Закону України від 03.06.2021 № 1525-ІХ щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам.
Зустріч пройшла конструктивно, у форматі діалогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь