Відбулось позачергове засідання комісії

Дата: 18.10.2021 17:58
Кількість переглядів: 507

Фото без описуПРОТОКОЛ

????Сьогодні відбулось позачергове засідання комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Давидівської сільської ради.

Враховуючи негативну динаміку зростання числа виявлення хворих на COVID-19 додатково до карантинних обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року N1236 (iз змінами для «помаранчевого» рівня епідеміологічної небезпеки, встановити на території Давидівської сільської ради з 00:00 год. 25.10.2021 наступні обмеження:

????заклади працюватимуть за умови наявності підтверджуючих документів у 100 % працюючого персоналу та відвідувачів закладу про здійснення вакцинації, або негативного результату тестування на COVID-19, або документ від лікаря про наявність протипоказань до вакцинування.

????приймання відвідувачів суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування. Заклади працюють за умови заповненості не більше 50%, не більше 4 людей за одним столом, відстань між столами 1,5 м.

????приймання відвідувачів у ТРЦ, крім приймання відвідувачів у торгових точках, що здійснюють реалізацію продуктів харчування, предметів гігієни, першої необхідності, аптек, які знаходяться в ТРЦ. Заклади працюють за умови одночасного перебування відвідувачів в кількості, що не перевищує 1 людина на 10 м. кв. площі закладу.

????приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності. Заклад працює за умови наявності підтверджуючих документів у відвідувачів закладу про здійснення вакцинації, або негативного результату тестування на COVID-19, або документ від лікаря про наявність протипоказань до вакцинування.

????приймання відвідувачів суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення.

?Заклади працюють за умови одночасного перебування відвідувачів в кількості, що не перевищує 1 людина на 10 м. кв. площі закладу.

????приймання відвідувачів закладів культури. Заклади працюють за умови заповненості не більше 50%, або 1 людина на 10 м. кв. площі закладу.

????приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах відвідувачів, крім спортсменів національних збірних України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів. Заклади працюють за умови заповненості не більше 50%, або 1 людина на 10 м. кв. площі закладу.

????діяльність ринків, крім продовольчих. Ринки працюють за умови одночасного перебування відвідувачів в кількості, що не перевищує 1 людина на 10 м. кв. площі ринку.

????діяльність закладів, що надають послуги з розміщення.

????проведення масових заходів, окрім тих де учасники матимуть підтверджуючі документи про здійснення повного курсу вакцинації, або негативного результату тестування на COVID-19, але в будь-якому випадку захід за участю не більше 50 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь