Басейну у Давидові бути!

Дата: 17.09.2020 11:05
Кількість переглядів: 8614

Для завершення реконструкції басейну у с. Давидів додатково скерують кошти з держбюджету у розмірі 8,9 мільйона гривень.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії Міністерства молоді та спорту України з відбору об'єктів для надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на завершення розпочатих у попередньому періоді робіт з будівництва/реконструкції, будівництво нових, реконструкцію та капітальний ремонт існуючих спортивних п'ятдесятиметрових і двадцятип'ятиметрових басейнів.

"Державні кошти давидівський басейн отримує вже другий рік поспіль. Намагаємося кожного разу звертати на нього увагу. 2019-го сюди вдалося скерувати сюди 10 мільйонів. Цього року надійде ще 8,9 мільйона гривень. 1,8 мільйона для добудови об‘єкту виділила також місцева, Давидівська громада. На 2021 рік цей об‘єкт мають завершити, а до того він понад 10 років вважався довгобудом", - повідомив заступник голови Львівськоії ОДА Юрій Холод.

Реконструкцію об'єкту розпочали ще у 2018 році за кошти місцевого бюджету. У 2019 році роботи тривали за субвенцію з державного бюджету.

"Цього року для завершення реконструкції? будівлі басейну скерують майже 9 мільйонів гривень державної  субвенції. Це вагомий вклад, як для громад, так і для області загалом, адже дасть змогу завершити усі роботи. Зараз готовність об’єкту 68%. Ми певні, що на цьому об’єкті спортивної інфраструктури виховуватимуться майбутні чемпіони", - додав керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь