Пошук

На Львівщині продовжили карантин до 22 червня

Дата: 19.06.2020 15:17
Кількість переглядів: 663

Показники захворюваності на Covid-19 не дозволяють послабити карантинні обмеження в області. Відтак, карантин у регіоні продовжили до понеділка.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 19 червня, у межах позачергового засідання Обласноії комісії ТЕБ та НС.

«Щоразу, під час засідання комісії я наголошую на тому, що кількість хворих на коронавірус на Львівщині стрімко зростає. Проте, ця інформація не зупиняє від порушень карантину ні власників бізнесу, ні простих людей. Розумію, що тримісячний карантин сильно втомив не лише Украіїну, а й весь світ. Однак, зараз не на часі розслаблятися і нехтувати власною безпекою за попередню добу на Львівщині зафіксовано 142 нових хворих на Сovid-19, 81 з них – мешканці Львова", - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Очільник області додав: "Ми вживаємо усіх необхідних заходів, щоб стримати поширення корона вірусноії інфекції в області, продовжуємо посилено оснащувати лікарні та лікарів усім необхідним. Вкотре наголошую, що коронавірус – не вигадка і не міф, як дехто думає, а абсолютно реальна небезпека, яка чатує на нашу байдужість та легковажність".

За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівськоії ОДА Ореста Чемериса, охоплення тестуванням на 100 тисяч населення Львівщини складає - 50,61.

"Інцидентність становить 40,4, зайнятих ліжок - 40%. Враховуючи епідситуацію в області, питання щодо послаблення карантину вважаю не актуальним", - розповів Орест Чемерис.

Питання щодо послаблення карантинних заходів на території області розглянуть на найближчому засіданні у понеділок, 22 червня. До цього часу очікують внесення змін у Постанову КМУ № 392 від 20.05.20 року, яка надасть можливість диференціювати підходи щодо посилення чи послаблення карантинних заходів.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь