На території Львівської області обмежили транспортні перевезення...

Дата: 18.03.2020 10:03
Кількість переглядів: 352

На території Львівської області обмежили транспортні перевезення!


На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211» на території Львівської області з 12 год. 00 хв. 18 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року буде припинено регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні.
Виконання вище вказаної Постанови є обов’язковим на всій території України.
З 12 години дня, заборонено приміські, міжміські, внутрішньообласні, міжобласні транспортні перевезення. Йдеться про регулярні і нерегулярні транспортні перевезення пасажирів. Ця заборона не розповсюджується на звичайний автомобільний транспорт. Вона стосується саме перевезень пасажирів, не вантажів. Якщо говорити про місто, то ця постанова також забороняє перевезення пасажирів - понад 10 осіб у одно траспортному засобі: автобусі, тролейбусі, трамваї", - наголосив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.
Окрім того, заступник наголошує, що перевізникам необхідно дотримуватися жорстких карантинних норм.

Відтак, з сьогоднішнього ранку, відбулися відповідні зміни у чинне Законодавство України, яке перебачає штрафні санкції, кримінальну та адміністративну відповідальність за недотримання цих норм.

Звертаємо увагу, що згідно з проєктом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», який 17.03.2020 року був прийнятий на позачерговому пленарному засіданні Верховної ради України внесено зміни до статті 325 Кримінального кодексу України відповідно до якої порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням, карається штрафом від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь