Давидівська ОТГ одна з перших в області запроваджує ведення містобудівного кадастру…

Дата: 18.10.2019 14:46
Кількість переглядів: 840

Цьогоріч Давидівська об’єднана територіальна громада увійшла в число перших багатьох громад, котрі активно залучилися до втілення в життя проєкту «ГІС – як дієвий інструмент розвитку ОТГ», що має на меті – створення і ведення містобудівного кадастру.

Наші спеціалісти плідно працювали, задля формування необхідних матеріалів для проектування та створення відповідних геопросторових даних та баз даних.
Відтепер у відкритому доступі для усіх мешканців стане доступною наступна інформація:
- містобудівна документація
- топографічні матеріали
- топозйомки
- межі території та земельних ділянок
- та багато іншого

Завершенням проєкту є продукт під назвою «Геоінформаційні системи ОТГ», які можна побачити у відкритому доступні на сайті - http://davydivska.otg.ua/

Вже у середу, 23 жовтня, об 11:30 год у Давидівській сільській раді ОТГ відбудеться презентація «Відкриття перших Геопорталів містобудівних кадастрів об’єднаних громад».

????Для довідки…
Геоінформаційна система містобудівного кадастру - це потужний інструмент контролю над відповідною територією, активами громади, залучення інвестицій, прозорості та доступності банку даних про вільні земельні ділянки як для будівництва власного житла так і отримання в оренду для ведення особистого селянського господарства, покращення рівня життя для кожного громадянина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь