Із 22 квітня у Львові запрацює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям

Дата: 11.04.2019 19:39
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

Із 22 квітня у Львові запрацює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які перебувають у кризовій ситуації і потребують екстреної допомоги, у тому числі постраждалим від домашнього насильства.

Мобільна бригада функціонуватиме при Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, що на вул. Театральній, 10. Допомогу надаватимуть мешканцям Львова, Винник, Рудно та Брюхович.
До складу мобільної бригади увійдуть штатні працівники міського центру соцслужб: двоє психологів та троє фахівців із соціальної роботи. Ці люди першими надаватимуть людям, які потрапили у кризову ситуацію або постраждали від домашнього насильства, соціальну та психологічну допомогу.

Фахівці мобільної бригади пройшли сертифіковані курси з кризового втручання та надання першої домедичної допомоги. Також фахівці «Гарячої лінії міста Львова» провели навчання для операторів телефонної лінії мобільної групи при Львівському міському центрі соціальних служб.

В екстрених випадках члени мобільної бригади здійснюватимуть виїзди — для цього є автомобіль. За необхідності, члени мобільної бригади можуть залучити представників ГУ Національної поліції у Львівській області — у разі загрози чи небезпеки для життя або ж здоров’я людини, а також фахівців управління «Служба у справах дітей» та управління охорони здоров’я.

Мобільна бригада функціонуватиме в робочі дні з 09.00 до 18.00 год для м. Львова, м. Винник, смт. Брюховичі та смт. Рудно. Допомогу постраждалим надаватимуть безоплатно. Звертатися за допомогою можна буде за тел. ??0−800−307−305. Дзвінки на цей номер із усіх мобільних та стаціонарних номерів України безкоштовні. Дзвінки прийматиме навчений фахівець, який може якісно надавати психологічні послуги й координувати роботу. Також про випадки домашнього насильства можуть повідомляти усі, хто знає про них або ж став свідком таких ситуацій.

Це вже 6 мобільна бригада соціально-психологічної допомоги жертвам домашнього насильства, що діє в області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь