Участь тренінгу "Особливості надання освітніх послуг в громаді. Імплементація інклюзії”

Дата: 22.03.2019 13:33
Кількість переглядів: 438

Сьогодні розпочався дводенний тренінг "Особливості надання освітніх послуг в громаді. Імплементація інклюзії”, у якому бере участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Давидівської сільської ради ОТГ Кришталь Світлана Михайлівна.

Навчальний захід організовує Львівський центр розвитку місцевого самоврядування, за підтримки Програми "ULEAD з Європою / ULEAD with Europe".
Тривають обговорення навяних ресурсів з питань інклюзії у навчальних закладах та бар'єрів, які перешкоджають розвитку інклюзивної освіти в об'єднаних територіальних громадах.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь