НАКАЗ Військового комісара Пустомитівського районного військового комісаріату Львівської області

Дата: 15.03.2019 15:55
Кількість переглядів: 8685

 

До уваги юнаків віком 20-27 років, що проживають у Давидівській ОТГ!

Пустомитівський РВК повідомляє, що згідно Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» юнаки 20-27 років із сіл Давидівської ОТГ повинні прибути в Пустомитівський РВК  (м.Пустомити, вул.Грушевського, 36) для проходження медичної комісії  або подати довідки з місця навчання (особам, які навчаються).

 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

Військового комісара

Пустомитівського районного військового комісаріату Львівської області

 

15.03.2019                                     м. Пустомити                                      № 16

 

 

Про призов громадян України на строкову військову службу весною 2019року

 На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 30.01.2019 року № 22/2019, та директиви Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України від 03 січня 2019 року № Д-2 та директиви командувача війсь оперативного командування “ ЗАХІД” від 21.01.2019 року Д-1“Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу і звільнення в запас військовослужбовців , які вислужили встановлені строки строкової військової служби, у 2019 році“

НАКАЗУЮ:

  1. Явці на призовну дільницю  Пустомитівсько району підлягають усі громадяни 1992-2001 року народження. Призову на строкову військову службу підлягають громадяни яким у період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народились у 1992-1999 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не були призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.
  2. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Пустомити вул. Грушевського, 36  в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат до 10 квітня 2019 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.
  3. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Пустомитівського району зобов’язані негайно повернутись до місця постійного проживання та з’явитись у Пустомитівський районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  4. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
  5. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

 

 

ТВО Військового комісара

Пустомитівського районного військового комісаріату

майор                                                                                               Я.О.ТЕРЕЩЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь