Дбати про природу - це круто!

Дата: 12.03.2019 16:33
Кількість переглядів: 508

Сьогодні спеціаліст з питань екології та охорони природних ресурсів Давидівської сільської ради ОТГ Григорій Володимирович Гуль провів урок з екології у Кротошинській ЗОШ І-ІІІ ст.
Школярі отримали цікаву інформацію стосовно заборони спалювання сухої трави, охорону рослинного і тваринного світу, зокрема, розміри адміністративної відповідальності за ці правопорушення, довідалися про негативний вплив скидів неочищених стоків тощо.

Додатково було роздано інформативні матеріали у вигляді книжок і плакатів екологічного спрямування, надані департаментом екології та природних реурсів Львівської ОДА.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь