Головний лікар // Успішний менеджер. Національна служба здоров'я України написала про головного лікаря абумлаторії с. Давидів

Дата: 12.03.2019 14:55
Кількість переглядів: 673

Ірина Білик-Гнатів прийшла працювати молодим терапевтом в Центр у 2006 році. Тоді ж очолила заклад.

Головна лікарка розуміла: успіх народжується в ефективному партнерстві. І доклала чимало зусиль на те, аби побудувати конструктивні відносини з місцевою владою. Саме завдяки допомозі місцевої влади вдалося:

- комп'ютеризувати всі робочі місця лікарів та підключити до електронної системи охорони здоров’я;
- придбати сучасне оснащення; 
- побудувати нову 3-поверхову амбулаторію;
- повністю відремонтувати ще одну амбулаторію та 4 ФАПи.

За субвенцією центр отримував близько 267 тисяч гривень на місяць. Вистачало лише на мінімальні зарплати, спирт, перев'язку та реактиви у лабораторію. Початок співпраці закладу з НСЗУ розширив можливості закладу. ЦПМСД Давидівської сільської ради став партнером НСЗУ під час третьої хвилі. Вже у лютому 2019 року тут від НСЗУ отримали за договором 402 264 грн за обслуговування 7317 пацієнтів.

У закладі працюють 8 лікарів та 9 медсестер. До укладення договору з НСЗУ зарплата лікарів Центру складала 6000-7500 грн. Тепер лікар, якого вибрали понад 1000 пацієнтів, отримує заробітну плату від 17000 до 20000 грн на місяць. Зарплата медсестри зросла з 4500-5500 грн до 10000 грн.

«Окрім подальшого зростання зарплат колективу, я мрію про розвиток можливостей нашого центру, - говорить молода головна лікарка, яка лише рік тому народила двійню, - наприклад, нам потрібні обстеження на рівень глікованого гемоглобіну, бо маємо велику кількість пацієнтів із діабетом. І ми хочемо надати їм весь необхідний сервіс та піклування. Я впевнена, що у нас це вийде - для цього сьогодні є всі можливості”.

?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь