Тренінг зі стратегічної економічної оцінки для органів місцевого самоврядування та громадськості

Дата: 06.03.2019 13:55
Кількість переглядів: 494

Сьогодні спеціаліст з питань екології та охорони природних ресурсів Давидівської сільської ради ОТГ Григорій Гуль бере участь у тренінгу зі стратегічної економічної оцінки для органів місцевого самоврядування та громадськості.
У ході тренінгу учасники набуватимуть практичних навичок і теоретичних знань із таких тем:

Стратегічна екологічна оцінка: природа процедури та сфери застосування;
1. Роль органів місцевого самоврядування у СЕО;
2. Участь громадськості у СЕО;
3. Моніторинг та транскордонна СЕО.
Також обговорювалися проблемні питання, нестандартні ситуації та шляхи їх вирішення.

Цей захід проводиться у м. Львові за сприяння Європейського Союзу та Міжнародного фонду "Відродження" у рамках проекту "Громадська синергія" під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь