НЕ ВБИВАЙ ЖИТТЯ! НЕ СПАЛЮЙ СУХОТРАВ'Я!

Дата: 01.03.2019 15:05
Кількість переглядів: 503

Щорічно навесні на полях, земельних ділянках, поблизу лісів та вздовж доріг нерідко можна побачити вогняне полум’я від спалювання сухої трави, сміття, листя та різного непотребу. Шкода від цього вкрай велика, адже ми отруюємо себе димом, а також убиваємо тварин і комах. 
До того ж якщо спалювати суху траву на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, дим і вогонь здатні спричинити замикання ліній електропередач, що може призвести до руйнівних наслідків для населених пунктів та промислових об’єктів.

??Керуючись статтею 50 Конституції України, яка гарантує кожному безпечне для життя і здоров’я довкілля, кожен з нас має законне право боротися із несанкціонованим спалюванням сухотрав’я і рослинних залишків. 
??Статті 16 і 22 Закону України “Про охорону атмосферного повітря” забороняють самовільне спалювання листя.
??Відповідальність за порушення цієї норми передбачена статтею 77.1 Адміністративного Кодексу України, за яке законодавство передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян у розмірі від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян тобто від 170 до 340 гривень і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1190 грн).

????Повідомляємо мешканців про те, що на час пожежонебезпечного періоду, з метою встановлення осіб правопорушників, по старостинських округах організовано чергування, у якому беруть участь депутати Давидівської сільської ради ОТГ та небайдужі активні мешканці. 
??Зголосіться, якщо бажаєте долучитися до чергування.

Спеціаліст з питань екології та охорони природних ресурсів Давидівської сільської ради ОТГ курсує територією удень і в темний час доби, аби виявити правопорушників.

?Якщо Ви помітили горіння сухої трави, звертайтеся за телефоном 067 190-00-70 або 102 для встановлення осіб, що здійснюють протиправне спалювання сухої трави.
Згідно з чинним законодавством допускається фіксування факту вчинення такого роду правопорушень на фото чи відео.

Контакти старост старостинських округів Давидівської ОТГ???
??Староста Кротошинського старостинського округу Дробенко Г.О. - тел. 0679476502
??Староста Чишківського старостинського округу Фещин Н.В. - тел. 0676713261
??Староста Пасіки-Зубрицького старостинського округу Бубенчик І.Є. - тел. 0971337777
??Староста Винничківського старостинського округу Марійко М.С. - тел. 0687099930

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь