Семінар на тему: "Легалізація найманої праці"

Дата: 28.02.2019 17:13
Кількість переглядів: 611

Сьогодні у приміщенні Народного Дому с. Давидів відбувся семінар на тему: "Легалізація найманої праці" у рамках інформаційної кампанії для представників бізнесу Давидівської ОТГ.
Мета - забезпечення легалізації найманої робочої сили суб'єктами господарювання і збільшення надходжень до бюджетів всіх рівнів.

У ході семінару начальник юридичного відділу Давидівської ОТГ Роман Феданяк спільно з головним державним інспектором ГУ Держпраці у Львівській області Колівошко Наталією Петрівною інформували суб'єктів підприємницької діяльності про недопустимість виплати заробітної плати "в конвертах" і переваги офіційного працевлаштування найманих працівників. Також кожен присутній отримав вичерпні відповіді на питання стосовно працевлаштування.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь