Пошук

Гордість балету України!

Дата: 23.02.2019 15:47
Кількість переглядів: 434

Відома українська прима-балерина Христина Шишпор встановила знаковий рекорд під час прем'єри легендарного балету "Лебедине озеро", яка відбулася на сцені Національного театру опери і балету України 21 лютого. 
Зазначимо, що на сцені Національної опери до цього акторам вдавалося показати тільки 32 оберти фуете (це був максимум). Христина Шишпор змогла зробити 48 обертів фуете - уперше, виконаних під час одного балету! 
Слід зазначити, що рекорд Христини Шишпор - це дійсно дуже вагома подія не тільки в українському, а й в європейському балеті. Подія офіційно зафіксовано Національним Реєстром Рекордів України.

Для довідки...
Фуете - це віртуозний елемент класичного танцю, який виконується як ряд послідовно повторюваних турів у швидкому темпі і на одному місці, при виконанні яких робоча нога балерини наприкінці кожного повтору на 360 ° відривається точно в бік на висоту 45-90 °.

?????????»?????° ?????? ???????????» ?????»?????????? ???° ?????????????°???????????? ?????»?????????? ???°???????????????????? ??????.?????????»?????° ?????? ???????????» ?????»?????????? ???° ?????????????°???????????? ?????»?????????? ???°???????????????????? ??????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь