У грудні продовжується проведення безоплатних консультувань громадян із земельних питань у Пустомитівському районі

Дата: 10.12.2018 15:37
Кількість переглядів: 478

11 грудня   приміщенні Раковецької сільської ради (с. Раковець Пустомитівського району Львівської області) відбудеться  безоплатна консультація для громадян із земельних питань. Консультація триватиме 3 години, починаючи від 10.00 до 13.00год.
     17 грудня приміщенні Верхньобілківської сільської ради (с. Верхня Білка Пустомитівського району Львівської області) відбудеться  безоплатна консультація для громадян із земельних питань. Консультація триватиме 3 години, починаючи від 10.00 до 13.00год.

Консультації для громадян будуть безкоштовними. Їх  надасть головний спеціаліст відділу «Пустомитівського бюро правової допомоги» Першого Львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги,  а отримати консультацію зможуть також мешканці інших населених пунктів, які приїдуть до приміщення відповідних сільських рад у зазначений у  час.  
Нагадуємо, що виїзні консультації громадян із земельних питань у сільській місцевості відбуваються в рамках Проекту Світового банку та Євросоюзу «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами» у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги Міністерства юстиції.

ГРАФІК ВИЇЗНИХ ПРИЙОМІВhttps://rada.info/upload/users_files/04372313/a5eb81d9ece260e707adc908f8c3fc85.doc


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь