Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні

Дата: 12.10.2018 00:32
Кількість переглядів: 695

Сьогодні, 11 жовтня, у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА відбулось чергове засідання робочої групи із забезпечення ефективної реалізації Програми Світового банку «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» у Львівській області, у якому взяли участь секретар Давидівської сільської ради ОТГ Ігор Кухарський та начальник відділу земельних ресурсів Зеновій Собенко.

Програма впроваджується у відповідності до підписаного 19 липня 2018 року Меморандуму про взаєморозуміння між Міжнародним банком реконструкції та розвитку та Львівською обласною державною адміністрацією. 
Участь в засіданні робочої групи взяли консультант Світового Банку з питань земельної реформи та земельних відносин, керівник Програми «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» Денис Нізалов, координатор з питань взаємодії з органами державної влади Програми «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» Вікторія Штець та консультанти з впровадження проекту. 
В ході засідання обговорили попередні результати розробленої за допомоги супутникових даних карти класифікації Львівської області в частині моніторингу землекористування, лісів, водних ресурсів, розробили пропозиції покращення отриманого продукту-карти, оцифровування та векторизації планів паювання сільськогосподарських земель та іншої кадастрової інформації, виконання кадастрових та картографічних робіт в пілотній громаді, окреслили плани роботи групи на IV квартал 2018 року. Також, обговорювалися питання інформування мешканців пілотної Давидівської ОТГ про впровадження Проекту, поточні результати здійснення виїздів з надання безоплатної правової допомоги в сфері земельних відносин. Такі правові консультації тримватимуть й надалі, графік консультацій на листопад-грудень буде розроблений ближчим часом на розповсюджений за допомогою ЗМІ, електронних носіїв та у формі буклетів.
Реалізація Проекту Світового банку дасть можливість впорядкувати і інформацію про земельні ресурси, які є на території ОТГ, а відтак сприятиме приятиме ефективному та правовому їх управлінню.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь