Наші досягнення за 2021. ЦНАП Давидівської ТГ

Дата: 18.02.2022 13:05
Кількість переглядів: 439

Яким був перший рік роботи ЦНАПу Давидівської ТГ?

За рік через Центр надання адміністративних послуг прийнято 15886 звернень, надано понад 2000 консультацій. За показником кількості наданих послуг (13954 послуги) за 2021 рік ЦНАП Давидівської ТГ зарекомендував себе на рівні з міськими ЦНАПами Львівської області. А за даними всеукраїнського рейтингу з органзації роботи центру наш ЦНАП входить в 100 кращих ЦНАПів України.

Нагадуємо, що в нас утворено 3 територіальні підрозділи в с. Чишки, с. Пасіки-Зубрицькі та с. Звенигород, де працюють крім адміністраторів центру, державні реєстратори. У с. Виннички, с. Кротошин, с. Старе Село та с. Миколаїв організовано віддалене робоче місце адміністратора, де надаються більшість адміністративних послуг центру.

Керівником ЦНАПу налагоджено роботу з Пустомитівським районним відділом Державної міграційної служби України, понад 100 осіб громади отримали послугу з вклеювання до паспорта фотокартки. Давидівською сільською радою закуплено обладнання для надання послуг з видачі українських та закордонних паспортів та ведуться роботи й домовленості щодо його підключення.

В 2021 році нам вдалось підключитись до 3 державних реєстрів:

квітень 2021 - реєстр територіальної громади ДМС, через даний реєстр доступна онлайн послуга реєстрації місця проживання, яку кожен громадянин може замовити через додаток Дія;

 червень 2021 – Державний реєстр актів цивільного стану, а також важливим досягненням стало підключення до Державного земельного кадастру, що надзвичайно спростило послугу отримання витягів на земельну ділянку.

ЦНАП Давидівської ТГ іде в ногу з часом, підключений до моніторингу надання послуг, оцінювання якості надання послуг, впровадженого Міністерством цифрової трансформації України; налаштовано шеринг (передання) сканованих документів від заявника до ЦНАПу, подано заявку на створення Дія.Центру.

Працюємо для вас, дорогі мешканці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь