Пошук

Про додаткові обмежувальні заходи пов'язані з недопущенням поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) на території с. Давидів

Дата: 29.04.2020 18:44
Кількість переглядів: 366

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

від 29 квітня 2020 року
Львів
№8

Про додаткові обмежувальні заходи пов'язані з недопущенням поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) на території с. Давидів

Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України та подання в.о. головного державного санітарного лікаря Львівської області

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:
1. Пустомитівську районну державну адміністрацію, виконавчий комітет Давидівської сільської ради, ГУ Національної поліції в області, враховуючи епідемічну ситуацію, що склалася на території с. Давидів, забезпечити:
1.1. Запровадження додаткових обмежувальних заходів, зокрема щодо пересування та перебування людей у громадських місцях на території с. Давидів з 16:00 год 29 квітня 2020 року до 06:00 год 04 травня 2020 року.
2. Пустомитівській районній державній адміністрації, виконавчому комітету Давидівської сільської ради забезпечити:
2.1. Додатковими засобами індивідуального захисту медичних працівників та особовий склад підрозділів ГУ НП в області та ГУ ДСНС області, що задіяні до виконання заходів пов'язаних з недопущенням поширення коронавірусної хвороби COVID-19 на території с. Давидів.
2.2. Спільно з ГУ ДСНС області обробку дезінфікуючими засобами автошляхів та місце скупчення людей у с. Давидів.
2.3. Дезінфікуючими розчинами для обробки території села Давидів та пально-мастильними матеріалами для заправки автомобільного транспорту служб, які задіяні до виконання заходів.
2.4. Надання рішення районної та сільської комісії з питань ТЕБ та НС стосовно надзвичайної ситуації пов'язаної з масовим захворюванням на COVID-19 на території с. Давидів.
2.5. Функціонування COVID-патрулів з контролю за дотриманням карантинних вимог населенням с. Давидів на період введення обмежувальних заходів, про результати їх роботи щоденно інформувати обласний штаб;
2.6. Супровід осіб, що знаходяться на самоізоляції та інших малозахищених верств населення, в тому числі й одиноких осіб.
3. Пустомитівську району державну адміністрацію, виконавчий комітет Давидівської сільської ради ОТГ, КНП "ЦПМСД Давидівської сільської ради ОТГ", НП "Пустомитівська ЦРЛ", ДУ "Львівський лабораторний центр МОЗ України", ГУ Держспоживслужби у Львівській області:
3.1. Терміново провести аналіз епідеміологічної ситуації, забезпечити встановлення ймовірних осередків спалаху COVID-19 на території с. Давидів та відпрацювання осіб, які контактували з хворими на коронавірус у тому числі сусідів (на підставі опитування хворого) та встановлення місце їх перебування.
3.2. До 19:00 год 29 квітня 2020 року доповісти до обласного штабу про проведений аналіз.
4. Пустомитівську району державну адміністрацію, виконавчий комітет Давидівської сільської ради за результатами п.3.1. прийняти рішення щодо необхідності встановлення режиму обмеження в'їзду/виїзду в с. Давидів приватного транспорту, встановлення карантинних мобільних блокпостів та обмеження руху автотранспорту з вулиць місцевого значення.
5. Пустомитівську району державну адміністрацію, виконавчий комітет Давидівської сільської ради, ГУ Національної поліції в області забезпечити самоізоляції та контроль за особами, що контактували з хворими COVID-19, у тому числі шляхом встановлення електронного сервісу "Дій вдома".
6. Пустомитівську району державну адміністрацію, виконавчий комітет Давидівської сільської ради ДУ "Львівський лабораторний центр МОЗ України" забезпечити проведення додаткових обстежень на COVID-19 осіб, які перебувають на самоізоляції.
7. Пустомитівську районну державну адміністрацію, виконавчий комітет Давидівської сільської ради, ГУ Національної поліції в області, забезпечити проведення інформування та роз'яснювальної роботи серед населення с. Давидів з приводу необхідності введення вимушених обмежувальних заходів з метою стримування масштабного розповсюдження коронавірусної інфекції.
8. Департаменту інформаційної політики обласної державної адміністрації забезпечити висвітлення цього розпорядження у засобах масової інформації.
9. Про хід виконання завдань, визначених цим розпорядженням, інформувати штаб з ліквідації НС (shtab_lv@ukr.net).
10. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступник голови обласної державної адміністрації
І. СОБКО


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь