КОМІСІЯ ЩОДО «МІНІМІЗАТОРІВ»

Дата: 14.11.2019 13:28
Кількість переглядів: 511

Начальник юридичного відділу Давидівської сільської ради ОТГ Роман Феданяк взяв участь у комісії щодо "мінімізаторів", яка відбулася під керівництвом першого заступника голови Пустомитівської райдержадміністрації Павла Городечного.

Мета - проведення роз’яснювальної співбесіди з метою підвищення рівня оплати праці, адже чимало роботодавців ігнорують гарантований рівень мінімальної заробітної плати і, бажаючи уникнути зайвих, на їхню думку, витрат, видають працівникам зарплату в “конвертах”.

Було наголошено, що лише офіційно оформлений найманий працівник може відчувати себе соціально захищеним. Усна домовленість жодним чином не фіксується юридично, роботодавець сплачує стільки, скільки вважає за потрібне і доти, поки вважає за потрібне.

За результатами обговорення було прийняте рішення: продовжити роботу з роботодавцями щодо дотримання ними норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь