Кращі практики з питань місцевих бюджетів

Дата: 17.10.2019 15:55
Кількість переглядів: 385

Кращі практики з питань місцевих бюджетів

На запрошення Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування, 16-18 жовтня поточного року представники фінансових служб ОТГ з Львівської та Луганської областей беруть участь у навчальному візиті на тему «Кращі практики з питань місцевих фінансів».

Від Давидівської сільської ради об’єднаної територіальної громади делеговано головного спеціаліста відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності - Пинило Наталію Богданівну.

Важливою особливістю заходу є поєднання теоритичних аспектів та реальних прикладів. Так учасники навчального візиту знайомляться з різними реалізованими практиками в частині місцевих фінансів (збільшення власних надходжень, налагодження роботи фінансового органу, оптимізація видатків та залучення додаткових ресурсів) в ОТГ на Черкащині. Зокрема, відвідали Кам’янську ОТГ, зараз перебувають у Білозірській ОТГ, де знайомляться з інфраструктурою та досягненнями громади.
Наступна зупинка Набутівська ОТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь