Участь у семінарі "Управління цивільним захистом та безпекою в ОТГ"

Дата: 29.01.2019 21:36
Кількість переглядів: 461

Сьогодні спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Завадський Ігор Володимирович взяв участь у семінарі "Управління цивільним захистом та безпекою в ОТГ", що відбувся у Львівському центрі розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіоном України.

Спеціалісти із цивільного захисту вивчали особливості організації роботи та можливість створення центрів безпеки в об'єднаних територіальних громадах. 
У ході заходу було виокремлено ключові питання про те, як забезпечити організацію надання послуг із захисту цивільного населення, пов’язані зі створенням укриття на випадок евакуації, різних видів захисту, а також організації робіт із реагування, керівництво створеними формуваннями, навчання населення і створення спеціальних комісій.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь