Підпалювати залишки сухої рослинності ЗАБОРОНЕНО!!!

Дата: 07.03.2019 15:39
Кількість переглядів: 499

Давидівська сільська рада ОТГ уже вкотре нагадує мешканцям про неприпустимість здійснення підпалів залишків сухої рослинності, які тягнуть за собою, залежно від важкості завданих збитків довкіллю, адміністративну або ж кримінальну відповідальність.

Дякуємо за численні телефонні дзвінки від небайдужих мешканців про підпали. Однак просимо Вас не лише телефонувати, а й фіксувати сам факт вчинення правопорушення на фото чи відео, з метою встановлення осіб паліїв з подальшим притягненням їх до відповідальності.

У школах Давидівської ОТГ проводяться уроки на екологічну тематику, на яких здійснюється роз'яснення і залучається до співпраці учнівська молодь. Нещодавно такий урок відбувся у Винничківському НВК (фото додаються).
Також розповсюджуються інформативні матеріали щодо заборони спалювання сухої трави.

Ничже подано контакти спеціаліста з питань екології та охорони природних ресурсів Давидівської сільської ради ОТГ Григорія Гуля. Прохання телефонувати й надсилати матеріали на Viber чи електронну пошту.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь